.

Pufguy Цветни Мини Дървени Щифтове в формата на звезда, клечки за дрехи за снимки, Клипове, снимки с Канап за Украса на стени, Доставката Фотоискусств, Занаяти - 50 бр.

Pufguy Цветни Мини Дървени Щифтове в формата на звезда, клечки за дрехи за снимки, Клипове, снимки с Канап за Украса на стени,

BGN 3.89

Налично
Налично

✨ На помещение включва : 50 бр игли с дължина 1,4 инча с цветно изображение, във формата на звезда ✨Тези фотошпильки са изработени от висококачествена дървесина, леки и здрави, с дълъг срок на служба. ✨Малка скоба за многократна употреба с 59-инчов с канап. ✨ Отличен за творческите проекти, включително за занаяти, боядисани стени за снимки, начало декор, декорация елхи и др. ✨ Моля, обърнете внимание, че в този мини-скоба е малка подробност, моля, дръжте го далеч от на вашите деца или домашни любимци.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествено дърво, лек и издръжлив, с дълъг срок на служба 2. Малък многократна употреба стяга с канап Технически характеристики : Материал : дърво Стил : Цветен модел под формата на звезда Размер игли : 35 мм /1,4 "Дължина на канапи : 1,5 м / 59" ? Осъществяване Съдържание : 50 x игли.

Подробности