.

Hroevc 10000 БР. Гел мъниста от Прозрачна вода за Вази, Пълнители за вази, Желейные Мъниста за Плаващи Свещи, Плаващи Перли за Сватбени бижута, Коледна декорация, Цветя Ре?

Hroevc 10000 БР. Гел мъниста от Прозрачна вода за Вази, Пълнители за вази, Желейные Мъниста за Плаващи Свещи, Плаващи Перли

BGN 3.33

Налично
Налично

Размер : Можете да получите 10 000 малки желейных топки с размер 1,5-2 ммМатериал : Безопасни и надеждни топки воден гел, произведени от същия полимер, че и в бебешки пелени. Екологично чисти и безопасни, 100% биоразградими.Широко се използва : Те са широко използвани за сватби, партита, масаж на краката, Нова година, Коледа, пълнители за вази и централните елементи за детски играчки.Производство на плаващи свещи, плаващи перли.Инструкции : Цветни мъниста, за да се накисва във вода за 6 часа. водни мъниста ще нарасне до 9-11 мм след усвояване на достатъчно количество вода.Кристално чист, прозрачен гелевый перли За Вази може да се съхранява 2-3 седмици.Забележка : водни топки не са токсични, но те не са хранителни продукти.Моля, пазете се от случайно поглъщане от деца.Ако има някакви проблеми с качеството на нашия воден перли, моля, не се колебайте да ни потърсите, ние сме готови да предоставим най-доброто решение за всеки уважаван клиент.Всички ваши въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа!. Размер : Можете да получите 10 000 малки желейных топки с размер 1,5-2 мм.Материал : Безопасни и надеждни топки воден гел, произведени от същия полимер, че и в бебешки пелени. Екологично чисти и безопасни, 100% биоразградими.Широко се използва : Те са широко използвани за сватби, партита, масаж на краката, Нова година, Коледа, пълнители за вази и централните елементи за детски играчки.Производство на плаващи свещи, плаващи перли.Инструкции : Цветни мъниста, за да се накисва във вода за 6 часа. водни мъниста ще нарасне до 9-11 мм след усвояване на достатъчно количество вода.Кристално чист, прозрачен гелевый перли За Вази може да се съхранява 2-3 седмици.

Подробности