.

Съдействие на vimal Морски 4 инча Прибл. Морска настоящата никел Латунная Верига С Свистком за Боцман/Боцманской Тръби с Дървена Кутия Колекция от Пиратски декор, Под?

Съдействие на vimal Морски 4 инча Прибл. Морска настоящата никел Латунная Верига С Свистком за Боцман/Боцманской Тръби с

BGN 2.33

Налично
Налично

Около 4 инча Верига за свирка от морската никелиран месинг за боцман/боцманской тръби с Свистком в дървена кутия Колекция от пиратски декор, подарък за морския интериор в морски стил. Материали от плътен месинг и цялото дърво, месинг, дърво.Покритие : Античен завършек, полезна По време на пътуване.Продуктът, който ние предлагаме на купувачите на жилища с добро качество и красив дизайн.Стока минава през проверка на качеството преди доставката на купувачите.В процеса на производство, ние използваме суровини с високо качество, и след всеки етап продуктът е преминал проверка за качество.Прекрасен подарък за мъж и вашите любими хора.Вижте снимки За Получаване на Действителното изображение на продукта.Уникален подарък-изненада в морски стил.Добро качество на Красиви продукти. Верига за свирка от морската никелиран месинг за боцман/боцманской тръби с Свистком в дървена кутия Колекция от пиратски декор, подарък за морския интериор в морски стил. Материали от плътен месинг и цялото дърво, месинг, дърво.Покритие : Античен завършек, полезна По време на пътуване.Продуктът, който ние предлагаме на купувачите на жилища с добро качество и красив дизайн.

Подробности