.

Reicety е 2,8 инча, Украса за Щастлив Хелоуин, Ретро Кръг Дървен Окачен Украшение, Креативна Тиква Направи си сам, сцена на Хелоуин с Духове къща Декорация за Чанта, у Дом?

Reicety е 2,8 инча, Украса за Щастлив Хелоуин, Ретро Кръг Дървен Окачен Украшение, Креативна Тиква Направи си сам, сцена

BGN 3.46

Налично
Налично

??【Висококачествени материали】-Изработен от висококачествени борови материалиТе могат да се използват отново в продължение на дълго време, без драскотини и отслаивания боя.- Дебел и по-издръжливи в сравнение. Размер : 2,8 инча. ??【Подвесное украса за Хелоуин】-Нашите коледни декорации са отпечатани на метод на лечение на сублимация.Изображението е постоянен и са отпечатани от едната страна.Може да се използва като подарък за Хелоуин на корпоративе или във всеки друг обмен на подаръци.Може да виси по дърветата, прозорците, вратите, дори на чанти или дрехи, колкото искате. ??【Лесно да се мотае】 -Стенни надписи на Хелоуин предварително събрани, просто да ги окачите като входовете на закачалки на Хелоуин, декорация на стените спални, на вратата на задния двор или на двора, за да направите къща, пълно на атмосферата на Хелоуин. ??【Широко се използва】-Дървена подвесное украса за Хелоуин може да бъде окачен на тавана, на прозореца, на верандата, на стената, градина, оградата и други места, с гарнитура от дома си и като каза "не" на всички ваши любителите на сладки чаровни знаци. ??【Най-доброто обслужване】 - Предоставяне на различен опит пазаруване е наш основен приоритет за нашите клиенти.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се погрижим за това вместо вас в рамките на 24 часа, ние също подкрепяме неоснователни рекламации и връщане в рамките на 7 дни. ??【Висококачествени материали】 -Изработен от висококачествени борови материали.Те могат да се използват отново в продължение на дълго време, без драскотини и отслаивания боя.- Дебел и по-издръжливи в сравнение. Размер : 2,8 инча. ??【Подвесное украса за Хелоуин】-Нашите коледни декорации са отпечатани на метод на лечение на сублимация.Изображението е постоянен и са отпечатани от едната страна.Може да се използва като подарък за Хелоуин на корпоративе или във всеки друг обмен на подаръци.Може да виси по дърветата, прозорците, вратите, дори на чанти или дрехи, колкото искате. ??【Лесно да се мотае】 -Стенни надписи на Хелоуин предварително събрани, просто да ги окачите като входовете на закачалки на Хелоуин, декорация на стените спални, на вратата на задния двор или на двора, за да направите къща, пълно на атмосферата на Хелоуин. ??【Широко се използва】-Дървена подвесное украса за Хелоуин може да бъде окачен на тавана, на прозореца, на верандата, на стената, градина, оградата и други места, с гарнитура от дома си и като каза "не" на всички ваши любителите на сладки чаровни знаци. ??【Най-доброто обслужване】 - Предоставяне на различен опит пазаруване е наш основен приоритет за нашите клиенти.

Подробности