.

Надуваем коледна топка от PVC, Коледен надуваем балон 1БР червена подсветка с шнурком 15 цвята 24-инчов голям открит декоративна топка с дистанционно управление и за д?

Надуваем коледна топка от PVC, Коледен надуваем балон 1БР червена подсветка с шнурком 15 цвята 24-инчов голям открит декоративна

BGN 6.33

Налично
Налично

1 【24-цолови надуваеми коледна украса с промяна на цвета на】 : 24-инчов коледен надуваем балон, той е идеален за двора, гора, градина, търговски център, вътрешни и външни украси коледна топка с led подсветка ярък начин ще ви представим атмосферата на този голям празник. 【Вътрешна яркост и дизайн】 : нашият коледен надуваем балон не е снабден с надуваеми помпа, защото ръчна помпа за надуваем много време, функция балон има 15 промяна на цвета, има четири режима на осветление, съответно, на мига, изчезва, плавен и винаги ярки; просто дистанционно управление за управление на решение. 【Функции и характеристики на】 : Нашите надуваеми топки, с регулируема яркост, дистанционно разстояние 7 метра, надуваема топка има 10 светлинни топки, при други модели на само 3 светлинни топка, по-ярка, отколкото при други модели може да се пълни с вода, на тегло до 150 кг, хората, седящи върху него, не е проблем. 【Здрав и безопасен за използване】 : подвесное пръстен в света са произведени от много устойчив на опън водоустойчив PVC материал, относително трайни, цели, него не е лесно да се прекъсне, ние също така са оборудвани с шнурком, можете да окачите топката на коледната елха или където искате, за да не си година, уби вятъра, ако това е един много добър избор за коледната украса, за да се избегне използването на деца с риск за сигурността. 【Прост и лесен за експлоатация 】 : Тези огромни декорация за коледни топки са лесни за използване, първо на светлината, след това използвайте гумена помпа, за да взриви балон, изчакайте, докато помпа за излитане балон може да бъде изтичане на надуваеми дупка, с помощта на дистанционно управление завъртете ключа, той може да започне да работи, вие можете да се насладите на играта. 【надеждно използване и сервизно обслужване】 : надуваем балон ако явление изтичане на въздух, не се притеснявайте, ние също сме изпратили две стикери с пластир за изтичане на въздух, вие просто приклеиваете етикети на мястото на изтичане на въздух, вие решавате проблема с изтичане на въздуха, например, ако имате някакви проблеми при използването на този процес, моля, първо се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, моля, не се колебайте да използвате. 【24-цолови надуваеми коледна украса с промяна на цвета на】 : 24-инчов коледен надуваем балон, идеален за двора, гора, градина, търговски център, вътрешни и външни украси Коледна топка led задно осветен в ярка изпълнение ще създаде за вас атмосфера на този голям празник. 【Вътрешна яркост и дизайн】 : нашият коледен надуваем балон не е снабден с надуваеми помпа, защото ръчна помпа за надуваем много време, функция балон има 15 промяна на цвета, има четири режима на осветление, съответно, на мига, изчезва, плавен и винаги ярки; просто дистанционно управление за управление на решение.

Подробности