.

Удлинительный кабел за слушалки дължина от 1/4 инча до 3,5 мм, Девинальный от 6,35 мм до 3,5 мм (1/8 инча) Жена Адаптер TRS, една Четвърт от инча, за да Миниджека, Жак за Трансфо?

Удлинительный кабел за слушалки дължина от 1/4 инча до 3,5 мм, Девинальный от 6,35 мм до 3,5 мм (1/8 инча) Жена Адаптер TRS,

BGN 1.67

Налично
Налично

【 Разширява възможностите на вашия удоволствие 】 аудио кабел-адаптер Devinal с гнездо от 35 мм TRS до 6,5 мм, предназначени за свързване на смартфони, таблети, i Pod или слушалки със стандартни 1/8-инчови фоно свещи до 1/4-инчов стереоразъем-кам, за да направи любимите си слушалки или друго оборудване, в съответствие с професионален аудио - и домашен аудиооборудованием, като усилватели, миксери, оборудване за домашно кино или AV приемници.Това е удобен и икономичен стереокабель-удължител. 【 Мощни конектори 】 Стерео вход и изход от 1/8 инча до 1/4 инча TRS адаптер. Позлатени конектори 24-КАРАТОВО осигуряват на минимална загуба на сигнал и оптимално качество на звука, като осигурява чиста, естествена и превъзходен звук.Забележка : За този конвертор е необходимо с щепсел с 3 проводници на TRS, а не TS (2 проводник) или TRRS (4 проводник). 【Качество на звука Hi Fi 】 Поддържането на нивата на звука.Минава тестване и откриване за всеки отделен продукт.В допълнение към използването на высокоэластичного и трайно PVC-материал за тайна ядро OFC, този адаптер 6.35 също така оплетени слой на материала crystal-nylon.Осигурете максимална защита от увреждане при падане, вытягивании, флексия, извиване и дори грызении домашни любимци. 【 Универсален адаптер 】 Жак 3,5 мм може не само да се превърне в гнездо 6,35 мм, но и добавяне на процеса шумозащиты за осигуряване на пренос на звука без загуба.Удлинительный кабел с мека обвивка от PVC ПРЕМИУМ-клас е предназначен за създаване на повече свободно пространство между две свързващи устройства. 【 Че получавате 】 Оригинален кабел-адаптер за женски стереозвука от 6,35 мм до 1/8 от инча. Гаранция 6 месеца и доживотната поддръжка на клиенти за Обслужване на клиенти 7*24.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Кабел Devinal TRS с дължина 10 метра от 3,5 мм до 1/4 инча е предназначен за свързване на смартфони, таблети, i Pod или слушалки със стандартни конектори от 3,5 мм до аудиоустройствам с стереоразъемом 6,35 мм Характеристики : Издръжливост на : Огъване на над 5000 пъти предоставя доказана дълготрайност.

Подробности