.

Защитно фолио за мебели Delgeo от Котешки драскотини, 10 X Едностранно Защитно фолио за котки, самозалепващи се ленти за котки за Мебели, Прозрачен Блокиращите от котеш?

Защитно фолио за мебели Delgeo от Котешки драскотини, 10 X Едностранно Защитно фолио за котки, самозалепващи се ленти за

BGN 1.33

Налично
Налично

【Разкъсани ЛЕСНО И е ЛЕСЕН ЗА инсталиране】 Защитно фолио за мебели Delgeo от котешки драскотини е предварително изсечен разрез в единия край на всеки лист, който позволява лесно да се откъсне на каишка за дресура на котки от субстрата и да го инсталирате на дивана, без много усилия 【Най-ДОБРИЯТ ЛЕПИЛО】 Компанията Delgeo подобрява сцеплението на тези покривала за котки мека мебел, което ги прави два пъти по-подут от конкурентите си, и не оставя следи при премахване. 【Най-ДЕБЕЛ ЛИСТ 】 Всеки калъф за котешки дивана е с дебелина 15 мм, и не ще бъде лесно е повреден котки.И се предлага с две различни размери 5*(12"*16. 【Нетоксичная И невидима броня】 Изработени от действително нетоксичен винил, тези калъфи за мека мебел за котки не са странни химически мирис и е 100% безопасно за домашни любимци.Напълно прозрачен при инсталиране на дивана. 【ПРЕПОРЪКА】 Ние не препоръчваме използването на тази кошачью лента в кадифени дивани или на кожени мебели.

Подробности