.

На ЖИВО кръгла масичка за кафе, Маса за хол с двуетажно рафт за съхранение, Модерна масичка за кафе от дърво 32 инча с метална рамка и дървена работно бюро, лесен монт?

На ЖИВО кръгла масичка за кафе, Маса за хол с двуетажно рафт за съхранение, Модерна масичка за кафе от дърво 32 инча с метална

BGN 1.33

Налично
Налично

【Дизайн 2-подреждане на рафтовете】 Дървена масичка за кафе оборудвана с 2-степенна отворен рафт за продукти хола, като чаша, книга, салфетки, играчки и различни предмети32-инчов плот deaktop има достатъчно място, за да държи нещата под ръка и подредени. 【Здрава конструкция】 Благородна и износостойкая древесностружечная печка осигурява стабилност и дълголетие в продължение на много години употреба.Здрави и дебели метални крака да кръгла масичка за кафе, достатъчно силен, за да побере 130 килограма. 【Лесен монтаж】 Лесно се конфигурира в продължение на 30 минути.Идва заедно с ръководство за експлоатация и всички необходими аксесоари.Ако имате някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас.Нашият екип следпродажбено обслужване отговори в рамките на 24 часа. 【Регулируеми крака】 Чай маса е оборудван с четири регулируеми крака, което придава масата допълнителна стабилност и предпазва пода от надраскване.Освен това, ако земята е неравна, регулируеми крака, също могат регулиране на височината на маса за постигане на устойчиво положение.

Подробности