.

Автоматична Ясла Kenond® за птици, Хранилки за хранене Сипка В клетките, Акрилна Ясла за семена за Папагали, Прозрачен Контейнер за храна и Аксесоари за клетки за Малк?

Автоматична Ясла Kenond® за птици, Хранилки за хранене Сипка В клетките, Акрилна Ясла за семена за Папагали, Прозрачен Контейнер

BGN 0.33

Налично
Налично

★ 【 Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествен твърд акрил лист за продължителна употребаПрозрачен материал позволява да се спазва хранителен баланс за своевременно възстановяване на запасите.В него може да се постави около 400 грама семена.Моля, измерете съответстващи на размера на вашата клетка за клетки, преди да купите. ★ 【 Е лесна и удобна инсталация】 : Няма сложни допълнителни стъпки за инсталиране, просто трябва да го монтирате на клетката с помощта на подходящите винтове, можете да дарите любимия си птичке перфектния подарък.Фидер, може да се монтира отвън или вътре в клетките, а горния капак може да се отваря директно за добавяне на храна, без да махате си. ★ 【Ясла с голям капацитет】 : В яслите могат да се съхраняват семена около 7-15 дни за повечето птици.Можете да бъдете сигурни, че тръгнал на почивка, на работа, на парти, не е нужно да се притеснявате за това, че домашните любимци ще бъдат гладни.Но вие не можете да сложете едно голямо семе, за да не застряло в долната плоча. ★ 【Без елементарно и отпадъци】 : това позволява ефективно отстраняване на семена и плява.Птицата сяда и яде, оставяйки люспите и несъеденные семена в долното отделение за птици, хранилки, запазвайки птица на клетки или помещения, в чистота.Дизайн на долния независим чекмедже лесен за извличане и изпълнение. ★ 【Е Предназначен за навици птици】 : Тази малка кристално чиста ясла, специално предназначени за птици, идеален за папагали, какаду, вълнисто попугайчика, ара, зяблика, вълнисто попугайчика, което се канарче, папагали, неразлучников, диана, майны и други по-малки или средни птици.

Подробности