.

Клетка за птици Homguava с Играта, езда и стойка на колела Клетка за Папагали, Попугайчиков, Какаду, Чинчили, Развъдник, Неразлучников, Къщичка за домашни любимци, Клетк?

Клетка за птици Homguava с Играта, езда и стойка на колела Клетка за Папагали, Попугайчиков, Какаду, Чинчили, Развъдник,

BGN 3.33

Налично
Налично

【Здрава конструкция】- Птичья клетка се състои от здрава и стабилна рамка от черен метал, което прави птица клетка е по-дълготрайнаНетоксичное прахово покритие, метална тел, лесно се огъват.Клетка за папагали ще е устойчива на корозия и ще осигури безопасността на птиците вътре. 【ЛЕСНО се почистват И се движи】 - Отгоре и отдолу са монтирани подвижни прибиращи тави за лесно почистване! 4 въртящи се ролки ви помогне да се движи безшумно (2 колела със спирачки), което ви позволява лесно да се движите навсякъде. 【ДОПЪЛНИТЕЛЕН СЛОТ НАДМОЩИЕ】- горна част със стълби позволява на птиците да излиза от клетката по време на игра, и вие можете по-добре да взаимодействат със своята птица.Освен това, птицата може да стои на възвишението, за да се отпуснете, а отгоре също има 2 чаши за ядене и пиене. 【Голямо ПРОСТРАНСТВО ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ】 - Тази на 68-инчов конурная клетка, достатъчно голяма, за да може в него могат да играят на няколко птици, а в средата има дървена пръчка, на която птиците могат да релаксират и да бъдат избирани.

Подробности