.

pranovo Птичья Клетки За Улов на Семена За Защита на Семена Папагал Найлон Текстилен Калъф Еластична Пола-Черупки Капани Клетка Кошница Мека Въздушна (Черен)

pranovo Птичья Клетки За Улов на Семена За Защита на Семена Папагал Найлон Текстилен Калъф Еластична Пола-Черупки Капани

BGN 1.00

Налично
Налично

Мрежест джоб за клетка за клетки от найлон мрежа за клетка за клеткитеЕластичен ловецът семена, подходящи за всяка клетка за клетките и помага за премахване на трескав разпространението на семената.Лека, въздушна тъкан осигурява циркулация на въздуха и не блокира светлината, така че вътрешната част на вашата клетка за клетки остава бяла.Заредете горната и долната част на венеца надеждно закотвени семеноуловитель на място и изключва офсет.Найлон, която може да се пере в машина, позволява лесно почистване. * Текстилен калъф от найлон мрежа за клетка за клетките. * Еластичен ловецът семена, подходящи за всяка клетка за клетките, помага за премахване на трескав разпръсна семена.* Лека, въздушна тъкан осигурява циркулация на въздуха и не блокира светлината, така че вътрешната част на вашата клетка за клетки остава бяла. * Сверхпрочная горната и долната част на венеца здраво закотвени семеноуловитель на място и изключва офсет. * Найлон, която може да се пере в машина, улеснява почистването.

Подробности