.

Добре дошли Знак за входната врата, Деня на Св. Патрик, Щастливи Джуджетата, Кръгла Дървена Подвесная Табела, Подарък За нов дом, за дома, На Открито, На Закрито, Зеле?

Добре дошли Знак за входната врата, Деня на Св. Патрик, Щастливи Джуджетата, Кръгла Дървена Подвесная Табела, Подарък За

BGN 41.92

Налично
Налично

【Забавен сладък модел】 Печат с висока разделителна способност не избледняваМожете да изберете подходящите модели в зависимост от времето на годината, за украса на вашия дом, например : пролетен интериор / летен декор / есенен декор / зимен декор / стенни покриви.Това ви позволява моментално да намерят своя дом и придава неповторима атмосфера. 【Лесна инсталация】 Два предварително просверленных дупки и джутовая въже позволяват лесно да виси табела с декорация пролетта на вратата на всеки един пирон или една кука. През цялата знак на "Добре дошли у дома", размер 12 "L × 12"W и с дебелина 0,2 инча, моля, уверете се, че размерът му отговаря на вашите изисквания, преди да поръчате!. 【Материал за декора на стените】 Този знак в селски стил фермерска къща изработени от солидна дървена дъска, което я прави леки, дълготрайни и подходящи за повторна употреба.Него лесно се огъне или счупи, което гарантира, че те могат да се ползват в продължение на дълго време. 【Страхотна идея за подарък】 добре дошли табела за входна врата - уникален подарък, който е подходящ за друг модерен фермерским домове и декор в стил кънтри.Това е чудесен подарък за нов дом, за новите собственици, приятели, зрели или млади семейства, църкви или детски градини.Много подходящ като подарък за Коледа, Деня на благодарността и детски души!Прост, но такъв топъл, той ще позволи на вас и вашите приятели да изпитат ярки цветове на живота. 【Декоративни табели за дома】 Дръж нашите дървени табели "селска къща" в дома, а също така можете да ги окачите на врата на предната веранда, черно ход, хол, спалня, коридор, край камината, на рафтове или на всяко друго място в дома си, дори в кафенета и ресторанти, офиси и фабрики, те са подходящи за украса на къщи и забавление на гостите. 【Забавен сладък модел】 Печат с висока разделителна способност не избледнява.Можете да изберете подходящите модели в зависимост от времето на годината, за украса на вашия дом, например : пролетен интериор / летен декор / есенен декор / зимен декор / стенни покриви.Това ви позволява моментално да намерят своя дом и придава неповторима атмосфера. 【Лесна инсталация】 Два предварително просверленных дупки и джутовая въже позволяват лесно да виси табела с декорация пролетта на вратата на всеки един пирон или една кука. През цялата знак на "Добре дошли у дома", размер 12 "L × 12"W и с дебелина 0,2 инча, моля, уверете се, че размерът му отговаря на вашите изисквания, преди да поръчате!.

Подробности