.

4 Опаковки Висящи Духа на Хелоуин, 38 Сладко Бижу с Летенето Призрак, Висящи Призраци на Хелоуин, Реквизит за Вътрешен Двор, вътрешен Двор, на Тревата, Вечерни, Интери?

4 Опаковки Висящи Духа на Хелоуин, 38 Сладко Бижу с Летенето Призрак, Висящи Призраци на Хелоуин, Реквизит за Вътрешен Двор,

BGN 2.33

Налично
Налично

? ПОДВЕСНОЕ УКРАСА за Хелоуин : Вие ще получите 4 парчета прекрасни летящи призраци и 2 декорации, във всяка опаковка 4 различни рисунки на лица за призраци и 9 прилепиНо ще трябва сам да се модели на тези аспекти на трептящи призрак. ? Издръжлив И лесен : Окачен призрак за Хелоуин, изработени от висококачествени материали, тези материали правят декорации издръжливи в употреба, можете да ги използвате в продължение на дълго време. ? ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР : призракът на Хелоуин размер от около 38 х 22 инча идва с въже.Идеален размер за декориране на вашите прозорци, врати и елхи.Най-добрите вътрешни и външни декорации за тематични партита в чест на Хелоуин. ? ЛЕСНО да се мотае : просто виси навсякъде, където пожелаете, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Сгибаемые ръцете могат да присъстват във всяка поза, която ви харесва, летенето към жертвата си или паря във въздуха. ? СТРАШНО ПОДПОРИ за Хелоуин : висящи призраци могат да бъдат прилагани в много сцени.Отличен за декорация на дърво, прозорци, тематични партита за Хелоуин или къща с духове.

Подробности