.

Декорации за Деня на паметта не Забравяйте и Чтите Банер за Оградата, Тревата в двора, Червено, Бяло, Синьо, Декор за Деня на Независимостта, 4 юли, Украса за Ден на па?

Декорации за Деня на паметта не Забравяйте и Чтите Банер за Оградата, Тревата в двора, Червено, Бяло, Синьо, Декор за Деня

BGN 5.50

Налично
Налично

Материал : 100% полиестерен плат, не се колебае, не избледняват, могат да се почистват и да се прибиратСписък с пакети : Има 1 бр. висящи знамена-на банери. Размер : 1,6×8,2 фута(50×250 см).Лесно подвешивается : в двата края на подвесного хартата разполага с удобна въже, която може да бъде окачен директно там, където искате да декорирате.Причина : този банер е да виси на вашата къща, ограда, на двора, на тревата и на стената, за да се засили празнична атмосфера.Материал : 100% полиестерен плат, не се колебае, не избледняват, могат да се почистват и да се прибират.Списък с пакети : Има 1 бр. висящи знамена-на банери. Размер : 1,6×8,2 фута(50×250 см).Лесно подвешивается : в двата края на подвесного хартата разполага с удобна въже, която може да бъде окачен директно там, където искате да декорирате.Причина : този банер е да виси на вашата къща, ограда, на двора, на тревата и на стената, за да се засили празнична атмосфера.Този банер е панти на вашата къща, ограда, на двора, на тревата и на стената, за да се засили празнична атмосфера.

Подробности