.

ZHJBD Украса на градината Сурикат посрещат с картичка Градина Зелена Земя Не е Слушал Не е Търсил, Не Говори Имитация на Скулптури на животни-311126 см Сурикат Номер на п?

ZHJBD Украса на градината Сурикат посрещат с картичка Градина Зелена Земя Не е Слушал Не е Търсил, Не Говори Имитация на

BGN 111.55

Налично
Налично

1Вътрешен двор или балкон внесете нотка на спокойствие с тези впечатляващи статуи. Размер : 31*11*26 виж 3. Фигурките са изработени от висококачествена и екологично чиста смола. Елегантна и спокойна нощ на скулптурата носи спокойствието на градината или други свещени места. Традиционни ръчно изработени изделия не могат да бъдат същите красиви като бижута машиностроителна продукция, моля, извинете ни за небрежност продукти са ръчна изработка.Надявам се, ще имате прекрасно преживяване за пазаруване в нашия магазин.Вътрешен двор или балкон внесете нотка на спокойствие с тези впечатляващи статуи. Размер : 31*11*26 виж 3. Фигурките са изработени от висококачествена и екологично чиста смола. Елегантна и спокойна нощ на скулптурата носи спокойствието на градината или други свещени места. Традиционни ръчно изработени изделия не могат да бъдат същите красиви като бижута машиностроителна продукция, моля, извинете ни за небрежност продукти са ръчна изработка.Надявам се, ще имате прекрасно преживяване за пазаруване в нашия магазин.Сладък и забавен!Това очарователно декоративно продукт е идеален за показване на ярки растения и цветя.

Подробности